火狗工房幾時出新遊戲??

全新系列火狗BBS!

版主: 火狗

頭像
雪千夜
角業

火狗工房幾時出新遊戲??

文章雪千夜 » 2007-06-08, 23:47

火狗幾時出新的電腦遊戲呢?最近都係關係翠綠的消息.........
唔知幾時出呢,暑假會唔會出新遊戲??

竹筒飯
角業

文章竹筒飯 » 2007-06-17, 12:22

係囉係囉!
漫畫節有無新野?
好期待愛神3同緋雪2… -V-
漫畫節唔會只得翠綠掛?

頭像
Kupo
新沐

對呀對呀, 弄點 update 出來嘛~~

文章Kupo » 2007-06-18, 14:18

對呀對呀, 四格漫畫也好, 弄點 update 出來嘛~~

常常上來看都是一樣的板面, 不禁令人失望起來,

fans 都在等嘛 >_<

熱烈期待中

頭像
雪千夜
角業

文章雪千夜 » 2007-06-18, 21:54

竹筒飯 寫:係囉係囉!
漫畫節有無新野?
漫畫節唔會只得翠綠掛?

未必有緋雪2掛.......雖然都期待有
但最期待愛神3呀!!!!希碼放少少消息出黎啦........
怨念中= =++++

竹筒飯
角業

文章竹筒飯 » 2007-06-18, 23:36

雪千夜 寫:
漫畫節有無新野?
漫畫節唔會只得翠綠掛?

但最期待愛神3呀!!!!希碼放少少消息出黎啦........
怨念中= =++++

對對!愛神3!非常希望係漫畫節有呀!>< :twisted:
kekeke......我要玩! :twisted:

頭像
popo20
新沐

文章popo20 » 2007-09-01, 21:50

竹筒飯 寫:
雪千夜 寫:
漫畫節有無新野?
漫畫節唔會只得翠綠掛?

怨念中= =++++

對對!愛神3!非常希望係漫畫節有呀!>< :twisted:

推阿...愛神系列我都會買阿....期待3代出現...不知這次主角是誰0.0

初業

文章 » 2007-09-01, 22:51

popo20 寫:
竹筒飯 寫:
雪千夜 寫:
漫畫節有無新野?
漫畫節唔會只得翠綠掛?

怨念中= =++++

推阿...愛神系列我都會買阿....期待3代出現...不知這次主角是誰0.0

現在最新的是開發中的tiara concerto和雙翼愛神吧...

MEMEME
初業

文章MEMEME » 2007-09-02, 20:44

我記得上年說是可能開發中國風的愛神餐館,但現在改為了雙翼愛神...
這也不錯呢,不要整天出經營遊戲

希望Online game的開發能成功,讓你們繼續做喜歡的單機遊戲

回到「火狗BBS」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客